Tjänster

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Bindvävsmassage


Fysisk och psykisk stress ökar spänningsgraden i kroppen med förtätad bindväv som följd. Det kan upplevas som att ”kostymen är för trång”. Det drar i vävnaderna vid rörelse, eftersom bindväven är förtätad, stram och oelastisk.

Bindvävsmassage påverkar kroppens nervbanor och sänker spänningsgraden i hela kroppen. Syftet med behandlingen är att lösa upp bindväven för att öka cirkulationen och har en långvarig effekt. Massagen medför en mekanisk förändring lokalt genom ökad blodcirkulation men också en indirekt påverkan på de inre organen. En ökad blodgenomströmning upplevs ofta som en ökad värmekänsla. Stressnivån i kroppen minskar, musklerna slappnar av, smärta lindras och rörelseförmågan ökar. Behandlingens spänningssänkande effekt kan ofta ha en lugnande inverkan på det allmänna välbefinnandet.

Bindvävsmassage är en resultatinriktad och rehabiliterande terapiform. Utmärkt vid ledbesvär, senfästesinflammationer, fibromyalgi, idrottsskador, ärrbildningar efter operationer eller skador/brännskador, kramptillstånd och vid cirkulationsproblem.

Behöver du terapi?

Vi hjälper dig gärna